kenniscentrum-evc-logo-wit

 

Hier vindt u hulpmiddelen voor het schrijven van ervaringscertificaten. De waarde van een ervaringscertificaat hangt af van de kwaliteit van de onderbouwingen.

Format ervaringscertificaat

Het format ervaringscertificaat laat alle onderdelen zien die een ervaringscertificaat moet bevatten.

Download het format

Voorbeelden van ervaringscertificaten

Omdat er veel te leren valt van goede en minder goede voorbeelden van ervaringscertificaten zijn hier verschillende uitwerkingen opgenomen. Voor de EVC-procedures operator en secretaresse goede en slechte voorbeelden op papier gezet.

Schrijfwijzer ervaringscertificaat branchestandaarden

Deze schrijfwijzer betreft EVC-procedures voor branchestandaarden. Dit document is een hulpmiddel voor assessoren, coördinatoren en bijvoorbeeld kwaliteitsmanagers om tot een goed (onderbouwd) ervaringscertificaat te komen.

Schrijfwijzer ervaringscertificaat mbo

Deze schrijfwijzer betreft EVC-procedures voor mbo-standaarden. Dit document is een hulpmiddel voor assessoren, coördinatoren en bijvoorbeeld kwaliteitsmanagers om tot een goed (onderbouwd) ervaringscertificaat te komen.

Schrijfwijzer ervaringscertificaat hbo

Deze schrijfwijzer betreft EVC-procedures voor hbo-standaarden. Dit document is een hulpmiddel voor assessoren, coördinatoren en bijvoorbeeld kwaliteitsmanagers om tot een goed (onderbouwd) ervaringscertificaat te komen..