Kenniscentrum EVC logo

 

english
linkedin

De aard van het werk van Wiep Sluiter bij Strukton Railinfra brengt een vrijwel continue bijscholing met zich mee. En nu, na een bijna 41-jarig dienstverband bij dezelfde werkgever, heeft dit zich via een EVC-procedure vertaald in een landelijk erkend mbo-diploma Eerste Monteur Elektrisch niveau 3.

Lees meer...

In één jaar tijd heeft Cor van Helden, verpakkingstechnicus bij Heineken en functioneel leidinggevende van 14 medewerkers, zijn HTS-diploma én een post hbo-opleiding Onderhoudsmanagement gehaald. Zonder ervaringscertificaat had hem dit zeker één en waarschijnlijk twee jaar meer gekost. Cor van Helden is dan ook dankbaar dat hij kon meedoen aan de pilot voor duale trajecten in de metalektro van de Hogeschool Utrecht.

Lees meer...

Ruime ervaring, maar geen papieren. Dat probleem ondervond Remond Roskamp jaren aan een stuk. Tot hij vorig jaar meedeed aan traject om een ervaringscertificaat te halen in de automobielbranche. Dat leverde hem een diploma Autotechnicus op.

Lees meer...

Mario Herwig is operator bij Cehave Landbouwbelang in Veghel. Samen met acht andere collega-operators heeft hij in het kader van een pilot in de veevoedersector een ervaringscertificaat gehaald. Dit heeft hem, zonder aanvullende scholing, het diploma Operator Levensmiddelentechnologie op MBO-niveau 2 opgeleverd.

Lees meer...